Events

Hur ska din underhållning se ut?

Trollkarlen Martin är alltid på språng till nya events.

Här hittar du möjligheter att själv vara med och välja/skapa/kombinera din egen helt unika underhållning för ditt evenemang.
Utöver de underhållningserbjudanden som är presenterade här på hemsidan kan du genom val av tema, spelplats eller komisk karaktär få underhållningen att bli en unik integrerad del av ditt evenemang.
Genom mitt arbete som komiker har jag en lång erfarenhet av att sätta ihop underhållning utifrån kundens specifika krav.
Här kommer några exempel på olika karaktärer från min repertoar.

Den komiska vaktmästaren eller kyparen.

Den komiska vaktmästaren förvånar och förbryllar med sin överraskande kroppskomik. En rolig isbrytare som minglar runt, underhåller och trollar med gästerna. Han kan också vara behjälplig med information vid större evenemang.

Den komiska dörrvakten.

Den komiska dörrvakten är den första gästerna träffar vid entrén till festen. Han har i uppdrag att utföra en rolig security-check.
Med sin hembyggda “detektor”hittar han de mest överraskande saker som folk försöker “smuggla” in.
Det blir ett roligt möte där gästerna är på gott humör för de har hängt av sig kläderna.

Den hemliga gästen.

En hemlig gäst som t.ex. låtsas vara en dansk ex-pojkvän till bruden som ska gifta sig. Under en timma förbryllar, chockerar och underhåller denna extravaganta person gästerna.
Här går trolleri och skådespeleri upp i en högar enhet.

Fotografen

Ett mycket populärt koncept hämtat från Danmark.
I början av festen eller bröllopet är fotografen mycket vänlig när han fotograferar gästerna. Allteftersom tiden går tar hans komiska, konstnärliga och fotografiska ambitioner mer och mer plats.
Fotografens framträdande slutar med ett gigantiskt gruppfoto där hans dolda sida som underhållare slår ut i full blom.
Kunden får så klart behålla de oförglömliga bilder som han har tagit under kvällen.