Trolleri & cirkusskola

Workshops med trolleri och cirkus

 

Cirkusskolan eller den magisk workshop är en rolig aktivitet för båda barn och vuxna där alla kan hitta en spännande utmaning. Fungerar bra på familjefesten på företaget, som lovaktivitet eller som en utomhusaktivitet där barn och vuxna har kul tillsammans.

Jag är utbildat till teaterlärare på Pedagogen i Göteborg och har undervisat barn / unga i teater och cirkus de senaste 20 åren. Jag jobbar sedan 10 år som lärare på Kulturskolan City och Angereds kulturskola i Göteborg där jag dagligen ger lektioner i cirkus/trolleri och film.

Vid större avancemang samarbetar jag med cirkusskolan.se

Cirkusskola

På cirkusskolan kan du lära dig många olika cirkuskonster som till exempel jonglering, akrobatik, balans, clown och trolleri. Vi jobbar också med presentation och kan t ex. avsluta med en liten föreställning. Ingen förkunskaper krävs bara envishet och nyfikenhet.

 

 

 Magisk Workshop

På den magiska workshop får barnen bygga sin helt egna trollspö och ta de första stegen in i magins spännande värld. Vi kommer att lära några enkla men effektfulla trick som man kan underhålla, och överaska vänner och familj med.
De olika pedagogiska workshop kan såklart också kombineras med en trollerishow.

Om du är nyfiken på att lära några små men mycket effektiva trolleritrick så klicka här ?